Salonen

Strandheksens Klippehule

DORTHES NYE SALONNUMMER FRA 1.MARTS: 22995220

Din personlige udstråling er vores passion!

Imiz er et salonconcept, der forener godt frisør- og makeup-håndværk med personlig stilcoaching.

I spidsen står Dorthe Karlshøj (hårstylist og makeupvejleder) som, sammen med sit team, står klar til at sætte ind lige dér, hvor du har allerstørst behov for forandring.

Vores specielle passion er, at finde og understrege dine helt personlige sider. Derfor vil du opleve, at dit besøg hos os starter med en personlig samtale, hvor vi vil spore os ind på dine ønsker - Vi skal nemlig være helt sikre på, vi har en klar fornemmelse af, hvem du er og hvilken stil du godt kan lide.

Det individuelle image skabes i forhold til ansigtsformer, farver, kropsbygning og personlighed. Men hvordan man klæder et ansigt på med frisurevalg og makeup handler i lige så høj grad om holdninger og livsstil.

Derfor er din smag og dit behov afgørende for, hvilke af dine ønsker vi skal opfylde. På salonen vil du, ud over Dorthe, møde Trine og Sine og lejlighedsvis Shila.Vi er klar til at vejlede og hjælpe dig. Du kan vælge mellem alt fra klip, farve og permanent for både kvinder og mænd, over makeup og personlig vejledning til le grand tour – den totale personlige makeover, stylingen til dit bryllup eller en af livets andre store mærkedage. Læs mere og se priser under behandlinger og prisliste, ring på: 65332320 eller bestil din tid på vores onlinebooking. Imiz Concept tilbyder desuden brudestyling ud af huset og styling workshops til dig, der vil lære meget mere om at vedligeholde din personlige stil - også i hverdagen.

Imiz/Strandheksens Klippehule - Bellisvej 31 Revsøre Strand - 5874 Hesselager - Tlf.: 22995220 Mail: dorthe@imiz.dk